Tradition. Innovation. Performance. Worldwide.

Ne puteti suna la:

(+40) 765 636 666

Program de lucru:

Luni - Vineri 10:00 - 18:00

Ne puteti scrie la:

contact@bonnevie.ro

CINE SUNTEM

img-portfolio-05-e1429768176470-600x350

Societatea noastră este unul dintre cei mai de succes dezvoltatori imobiliari din Sanpetru, cu o experienţă de peste 8 ani pe piaţa din Romania şi unul din principalul ajutor pentru cei care sunt în cautarea unui camin mult visat. Bonne Vie are o ofertă variată de locuinţe, de la garsoniere noi şi până la apartamente decomandate, de 2 şi 3 camere, în complexul “Bonne Vie Apartamente Sanpetru”, la case individuale sau duplex în complexul “Bonne Vie Residence”,situat in vecinatatea dealului Lempes, inconjurat de padure si aer curat.

Profesionalism

Un dezvoltator imobiliar serios de apartamente şi case noi este în primul rand un constructor serios, care nu face rabat de la standardele de calitate. În al doilea rând, un dezvoltator imobiliar nu se gandeste doar la apartamente că trebuie finalizate şi trebuie vândute cu orice preţ, ci se gandeşte la gradul de confort oferit de acestea, la locaţie, la modul de compartimentare, la facilităţi, etc. În al treilea rand, un dezvoltator serios trebuie sa dea incredere şi siguranţa că apartamentele şi casele vor fi construite aşa cum prevede proiectul şi vor fi finalizate la timp.

ATENTIA LA DETALII.

Fiecare detaliu a fost atent şi minuţios verificat de la zona de amplasare şi până la ultimul detaliu de finisaj al apartamentelor, studii geologice, masuratori exacte, comparaţii ale diferenţelor de nivel, toate acestea au fost gandite încă de la început, astfel încât rezidenţii să aibă parte de un complex residential sănătos, modern, util şi durabil.

ACCES FACIL

Proiectele noastre imobiliare sunt gândite astfel încât să te conecteze şi cu toate punctele de interes pentru familia ta, prin simplul fapt că se află în imediata vecinatate a mall-urilor, galeriilor şi centrelor comerciale, pieţelor agro-alimentare, unităţilor spitaliceşti, şcolilor şi gradiniţelor, farmaciilor, sau de divertisment şi petrecerea timpului liber, etc.

Proiecte finalizate

2017

Case tip insiruite

In luna octombrie au fost finalizate si livrate 4 unitati locative de tipul casa insiruita, cu o suprafata utila de 120 mp si o curte aferenta de 250 mp, pe strada Macesului in imediata apropiere a dealului Lempes.

2018

Case tip duplex

La inceputul anului 2018 au fost finalizate 4 unitati locative cu o suprafata utila de 120mp si o curte aferenta de 275 de mp, pe strada Livezii – Harman, la poalele dealului Lempes, la granita care desparte zona urbana de rezervatia naturala.

2016

Case tip duplex

La inceputul anului 2016 au fost finalizate 4 unitati locative cu o suprafata utila de 120mp si o curte aferenta de 250 de mp, pe strada Macesului.

2015

Case tip duplex

La inceputul anului 2015 au fost finalizate 4 unitati locative cu o suprafata utila de 1450p si o curte aferenta de 250 de mp.

Echipa Noastra

Cristian Drumea

Manager departament vanzari