Tradition. Innovation. Performance. Worldwide.

Ne puteti suna la:

(+40) 765 636 666

Program de lucru:

Luni - Vineri 10:00 - 18:00

Ne puteti scrie la:

contact@bonnevie.ro

Duplex

Bonne Vie Residence va propune, un duplex 120mp amplasat pe strada Livezii – Harman, departe de agitatia urbana.

Casa reprezinta un mic paradis pentru cei care cauta putina liniste!

Arhitectura moderna, finisajele exterioare si compartimentarea practica o transforma intr-o resedinta contemporana ravnita de orice persoana care isi doreste functionalitate si confort intr-un mediu natural si sanatos.Inconjurat pe de o parte de rezervatia naturala Lempes, casa se integreaza perfect in peisaj, iar arhitectura exterioara moderna este intarita prin detalii arhitecturale, rezultatul fiind o locuinta moderna, luminoasa, eleganta si nu in ultimul rand, functionala, cu acel aer de acasa.

Casa cocheta, se bucura de multe alte privilegii: este construita intr-o zona verde a Brasoviului, beneficiaza de o curte generoasa 275mp, locuri de parcare in curte si zona de barbecue, este racordata la gaz, curent, apa si canalizare.

Suprafetele mari vitrate din zona de zi ofera multa lumina naturala spatiului interior si permit ca doua medii, cel interior si cel exterior sa comunice perfect.Parterul casei se compune din holul de acces plus casa scarii, o cameta tehnica, living, dining, bucatarie si o terasa cu acces din living.Etajul casei este compus din hol plus casa scarii, 3 dormitoare cu acces pe balcon, si o baie.

Casa dispune si de pod pe toata suprafata ei.

Ferestrele mari ofera luminozitate spatiilor si un aspect aerisit. Locuinta a fost conceputa in asa fel incat sa poata gazdui o familie in toate fazele vietii sale! Fie ca aceasta este deja formata, fie este in crestere, incaperile sunt suficiente pentru a asigura intreg confortul.

extra Services